loader image

Ouderenzorg

FleGel participeert als deelnemer aan Gezond Veluwe in het project ‘Goed en gezond leven’ op de Veluwe en Zeewolde

Waarom werken we hieraan?

Het aantal ouderen in de regio Noordwest-Veluwe is hoger dan gemiddeld in Nederland en neemt in de toekomst extra snel toe. Dit betekent dat de zorgvraag van ouderen toeneemt. GezondVeluwe organiseert de zorg en ondersteuning rondom de oudere zelf. Hiervoor verbinden we zorg en welzijn met elkaar. Voor meer regie voor ouderen over hoe men vitaal oud kan worden en om de ervaren kwaliteit van de zorg voor kwetsbare ouderen te verbeteren.

Wat zijn onze ambities?

Onze ambities zijn: meer zorg op maat, dichtbij in de wijk en thuis. Meer betrokkenheid en eigen regie, zowel van de oudere zelf als van de mantelzorger(s). Meer aandacht voor welbevinden en gezondheid van vitale ouderen. Daarnaast betere samenwerking en communicatie tussen de zorg- en welzijnswerkers die betrokken zijn bij de zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen.

Wat kan FleGel voor u betekenen?

Binnen FleGel zijn alle nodige paramedische beroepen binnen de zorg rondom senioren, zoals fysiotherapeut, ergotherapeut, logopediste en diëtiste vertegenwoordigd. De brede kennis en kunde is op deze manier voor u gebundeld en geborgd! Zorg voor senioren op de juiste plek, door de juiste zorgverlener, dichtbij huis!

//flegelnet.nl/wp-content/uploads/2020/12/ouderzorg.png

Aangesloten hulpverleners